avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Recuperarea taxelor platite catre statul francez
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Recuperarea taxelor platite catre statul francez

Buna ziua.
Am muncit o perioada de 3 ani pe vasele de croaziera pe Sena cu contract francez (contract pe perioada determinata 9 luni).
Lunar se opreau circa 450 de euro anual 4000 de euro. Salariul brut fiind aproximativ 2100 euro si net 1700 euro.
Primul an de munca a fost la inceputul anului 2015 martie si data incetarii a fost in anul 2018 februarie.
Nu am benificiat de nimica de la statul francez (somaj medical si asa mai departe)
Cum ar trebuii sa procedez ca sa imi recuperez macar o parte din aceste taxe? Am incercat si la diferite agentii care se ocupa cu recuperarea taxelor dar nu au pe Franta.
Va multumesc anticipat!
O zi buna
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Este corecta taxa de timbru? toto_m toto_m Buna ziua, Taxa de timbru pentru a recupera avansul de 2000 de euro dat pentru achizitionarea unui apartament ( proprietarii nu ne-au mai vandut apartamentul ... (vezi toată discuția)
Impozit salarial pentru venituri obtinute pe vase de croaziera ovidav ovidav Buna ziua, Sunt impozabile in Romania veniturile obtinute din salarii pe vase de croaziera apartinand unui angajator strain? Precizez ca eu nu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Recalculare alocatie germania Dumii Dumii Salutari dragi prieteni! Ma numesc Adrian, am 17 ani, iar povestea mea este urmatoarea, sau mai bine spus, a mamei mele: Mama mea a lucrat 11 luni in Germania ... (vezi toată discuția)