avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce demersuri trebuie sa fac pentru a primi cei 25% ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce demersuri trebuie sa fac pentru a primi cei 25% retinuti pe timpul lui basescu

Lucrez in sistemul de invatamint ca personal auxiliar nedidactic alti colegi au primit eu nu . Va rog un raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 3 Mai 2018
Nu mai puteti face nimic ... dreptul la actiune in instanta este prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de instalare dianna20013 dianna20013 Buna ziua, lucrez in invatamant de 2 ani si inca nu am primit prima de instalare care se presupune ca trebuie primita in primul an de invatamant. Ce ar ... (vezi toată discuția)
Definitie termen din legea 137/2000: categorie sociala noiklosa noiklosa In L 137/2000 se aminteste de termenul [b]CATEGORIE SOCIALA[/b]. Intrebarea mea este cum cad de acord partile participante la un proces - avovatii, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. avand in vedere greva desfasurata in invatamant in ... Griuta Griuta Buna ziua. Avand in vedere greva desfasurata in invatamnt in perioada 22 mai - 12 iunie 2023, am si eu o intrebare: -personalul didactic auxiliar si ... (vezi toată discuția)