avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Am depus declarație de inactivitate pentru 2017, dar ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Am depus declarație de inactivitate pentru 2017, dar în mai 2018 am aflat că au avut ceva venituri din subvenții. Cum o pot anula?

Buna ziua! Pt o societate comerciala am depus declaratie de inactivitate. pt 2017. In mai 2018 aflu ca au avut ceva venituri din subventii. Vreau sa depun bilantul aferent anului 2017. Cum pot anula declaratia de inactivitate? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:48, 5 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordin 450/2016:

4. Constituie, de asemenea, obiectul corectării şi situaţiile determinate de următoarele tipuri de erori:
a) transmiterea electronică de situaţii financiare anuale/raportări contabile anuale în loc de declaraţie de inactivitate, precum şi transmiterea electronică a declaraţiei de inactivitate în loc de situaţii financiare anuale/raportări contabile anuale;

Aveti la pct II din ordin: procedura de corectare a erorilor constatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare depunere declaratie inactivitate cernatmariana cernatmariana Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Ce ar trebui sa fac pentru anularea depunerii eronate a declaratiei de inactivitate ( s1046) pentru o ... (vezi toată discuția)
Am constatat preluarea greșită, ani la rând, a capitalului social în bilanț. cum se poate corecta această eroare? ionela11 ionela11 Buna ziua, Am constatat ca s-a preluat gresit capitalul social in bilant trebuia sa fie 200 lei in loc de 210, ...si asta ani la rand. Cum se poate corecta ... (vezi toată discuția)
Pot avea probleme la vreun control anaf? chiriac77 chiriac77 pot avea probleme la vreun control anaf???Mentionez ca pe certificatul de inregistrare a firmei este trecut codul caen cu activitatea pe care o prestam dar ... (vezi toată discuția)