avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme fosti angajați
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme fosti angajați

In cazul in care câțiva foști angajați care au demisionat de la magazinul la care lucrau și la o săptămână vin și mă amenința in timpul programului de lucru, de fata cu alți angajați pot să-i dau în judecată și să fac plângere la poliție? Am șanse de câștig?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 4 Mai 2018
Puteti sa-i actionati in instanta si/sau sa depuneti o plangere la Politie.

Nimeni nu va poate spune ce sanse aveti exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire bandi2 bandi2 vreau sa intreb... o fosta cunostinta,tot ma hartuieste,ca sa i dau 100 euro.. pe care mi ia dar nu stiu cind...vine la mine la lucru,unde lucrez, azi a fost ... (vezi toată discuția)
Mama disperata!! d_dea d_dea In urma a nenumarate discutii si pb cu sotul meu am ajuns la o despartire neoficiala (fara divort) . Eu am plecat din cauza amenintarilor si a violentei ... (vezi toată discuția)
Neplata orelor suplimentare MihaiStg MihaiStg Impreuna cu 2 colegi am hotarat sa dam angajatorul in judecata pentru neplata orelor suplimentare. Lucram, in medie, 72 ore pe saptamana, orele suplimentare ... (vezi toată discuția)