avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizia nr. 8/2018, ÎCCJ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizia nr. 8/2018, ÎCCJ

nulitatea relativă parţială a procesului-verbal, condiționată de producerea unei vătămări care nu poate fi înlăturată decât prin anularea măsurii privind reţinerea permisului de conducere.
-la ce se refera- producerea unei vătămări care nu poate fi înlăturată decât prin anularea măsurii privind reţinerea permisului de conducere.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. recent mi-a fost suspendat dreptul de a conduce si ... SFlo SFlo Buna ziua. Recent mi-a fost suspendat dreptul de a conduce si retinut permisul de conducere pentru depasire pe linie continua. In cuprinsul procesului-verbal, ... (vezi toată discuția)
Contestatie p.v. amenda circulatie auto. nik69 nik69 Decizia nr. 8/2018, ÎCCJ . -la ce se refera a se face dovada ca i s-a produs o vătămare care nu poate fi înlăturată decât prin anularea măsurii luate ... (vezi toată discuția)
Nulitatea procesului verbal ContSters469680 ContSters469680 Buna ziua! Saptamana trecuta am fost surprins de aparatul radar tip :pistol\" circuland cu o.viteza cu 72 km/h peste viteza legala in localitate! in ... (vezi toată discuția)