avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vouchere de vacanta

Soția mea profesor, a fost în concediu pentru cresterea copilului cu handicap pana la 3 ani. La 1 aprilie a inceput serviciul. Poate beneficia de voucher de vacanta si daca da care este baza legală deoarece la scoala i s-a comunicat ca nu are acest drept. Multumesc anticipat si poate cu acest raspuns lamurim mai multe persoane
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
Toma Spataru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 4 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normele metodologice privind acordarea voucherelor de vacanță
art.12
(1) Beneficiarii care au primit vouchere de vacanță nominale sunt singurele persoane îndreptățite să utilizeze voucherele de vacanță în perioada menționată pe acestea și în exclusivitate pentru achitarea pachetului de servicii turistice contractat.

(2) Cuantumul acordat salariaților, alții decât cei prevăzuți la art. 3 alin. (2), sub forma voucherelor de vacanță se stabilește, în condițiile legii, de către angajatori proporțional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.

(3) În cazul cumulului de funcții, voucherele de vacanță vor fi acordate de către angajatorii unde beneficiarii în cauză își au funcția de bază, potrivit legii, sau, după caz, de fiecare angajator proporțional cu timpul lucrat, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.
....

In speta, trebuie sa primeasca proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher de vacanta carmengheorghiu carmengheorghiu Angajat cu o norma in invatamant si cu o norma in sanatate, functia de baza fiind in sanatate, poate sa aleaga unitatea de unde va beneficia de voucher de ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta dana19770101 dana19770101 Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot ... (vezi toată discuția)
Utilizare voucher vacanta Flx975 Flx975 Daca nu doresc sa merg in concediu...copilul meu poate utiliza el voucherul ? Sau pot achizitiona eu un pachet turistic,dar sa mearga copilul ? Multumesc ... (vezi toată discuția)