avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Decont cheltuieli de vacanta
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Decont cheltuieli de vacanta

Am factura de la agentia de turism cu servicii de cazare fara masa.Pe factura este numele meu dar cu 4 adulti.Cum o pot deconta ?Biletele de tren intra in acest decont?Dar chitantele de masa din aceeasi statiune?Multumesc
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 12:19, 5 Mai 2018
Daca vrei sa le decontezi pe firma.... tine doar pana la primul control ANAF ! Nu te complica.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Mai 2018
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea si masa ... Egabar Egabar Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea si masa pentru angajat si membrii de familie pe perioada concediului de odihna, facturile pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Factura de la agentie turism Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Nu m-am mai confruntat cu asa ceva si nu stiu cum se inregistreaza in contabilitate: A fost cumparat bilet de vacanta care include si costul ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta tuilleries tuilleries Buna ziua. Am fost plecata in concediu la Gura Humorului, la pensiunea de 4 stele (asa era afisajul si plata) pentru o saptamana. Rezervarea s-a facut ... (vezi toată discuția)