bogd_an 
	    	Utilizator

bogd_an 
	    	Utilizator	    

bogd_an 
	    	Utilizator

bogd_an 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 RG33	                   

Buna seara ! Sunt din Bucuresti, si in urma cu cateva zile [i](09 aug.2012)[/i] in urma unui control de rutina, mi s-a retinut permisul de conducere in Oradea, ... (vezi toată discuția)
	                    RG33	                   

Buna seara ! Sunt din Bucuresti, si in urma cu cateva zile [i](09 aug.2012)[/i] in urma unui control de rutina, mi s-a retinut permisul de conducere in Oradea, ... (vezi toată discuția)

ionutz_87	                   

buna ziua
am avut si eu permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile in urma unui control rar.nu am fost la examinare si am mai primit 30 de zile care au ... (vezi toată discuția)
	                    ionutz_87	                   

buna ziua
am avut si eu permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile in urma unui control rar.nu am fost la examinare si am mai primit 30 de zile care au ... (vezi toată discuția)

OVYBUB	                   

mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile, cum fac sa reduc pedeapsa pentru ca este prima abatere si cat poate fi redusa.
motivul luarii permisului este ... (vezi toată discuția)
	                    OVYBUB	                   

mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile, cum fac sa reduc pedeapsa pentru ca este prima abatere si cat poate fi redusa.
motivul luarii permisului este ... (vezi toată discuția)