avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis

Sotul meu a primit o scrisoare prin care i se suspenda permisul de conducere la 8 puncte acumulate,dar am rugămintea sa imi spuneti ce trebuie sa faca si pe cat timp o sa fie luat,pt ca el aici in Germania este șofer pe tir si e singurul care întreține familia

Alte discuții în legătură

Sunt sofer de camion si acu ceva timp am lucrat in germania si ... gigel9105 gigel9105 Sunt sofer de camion si acu ceva timp am lucrat in germania si in decursul a 3 ani am luat blitzuri in mod repetat pana la acumularea a 8 puncte . Cand a ... (vezi toată discuția)
Puncte penalizare în germania Igd1982 Igd1982 Știu ca la 8 puncte de penalizare se suspenda permisul în Germania Întrebarea este pt cate luni? După cat timp se sterg punctele? Precizez ca soțul este ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere - legislație germană (suspendare) Nita Ani Nita Ani Buna ziua ! Cu cîte puncte se poate suspenda permisul de conducere in Germania??! Am primit o scrisoare unde pune ca mai am 6 puncte ! Precizez permisul e ... (vezi toată discuția)