avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere - legislație germană (suspendare)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere - legislație germană (suspendare)

Buna ziua ! Cu cîte puncte se poate suspenda permisul de conducere in Germania??! Am primit o scrisoare unde pune ca mai am 6 puncte ! Precizez permisul e eliberat in Spania !
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 17:54, 13 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In Germania permisul se suspenda la acumularea a 18 puncte penalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa mai primesc suspendare la permis dupa ce de abia un an imi vine foaia pentru suspendare DinuMihai99 DinuMihai99 Buna ziua. Am si eu o problema, referitoare la suspendarea permisului de conducere. In anul 2019 mai exact in 27 Mai am acumulat 18 puncte de penalizare. Nu am ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis de conducere cosmyn_e cosmyn_e In data de 13.08.2018 am schimbat permisul romanesc cu cel german dupa ce am primit german la 7 zile lau cerut pentru al suspenda 6 luni de zile , ce pot face ... (vezi toată discuția)
La cate puncte iti suspenda permisul în germania? adinasisara adinasisara Buns.Am și eu o nelămurire și va rog mult sa mă ajutati.Soțul meu a acumulat 10 puncte de penalizare pe teritoriul germaniei și as vrea sa știu la cate ... (vezi toată discuția)