avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit UK neachitat
Discuție deschisă în Executare silită

Credit UK neachitat

Bună ziua,

Am luat din UK un credit de 10000 de lire dar din păcate am ajuns în situatia in care trebuie sa plec în tara și nu mai am posibilitatea sa îl achit!
Cum ma va afecta aceasta credit dacă nu îl voi mai putea plăti, din punct de vedere juridic?
Voi putea fi executat silit în România?
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 15:28, 6 Mai 2018
Teoretic da ,practic ramane de vazut . De ce nu ai invocat "falimentul personal" in UK? . Este simplu te duci la "citizen advice"si le expui problema ta cu creditul, si ei incep procedura de faliment personal .Poti ajuge sa platesti si £5 pe luna " atat iti permiti ". Personal nu cred ca o sa faca ceva , sant multe de luat in calcul, mai ales acum cu brexit. Nu sant avocat, traiesc in UK si am avut coleg de munca ,care a invocat" faliment personal" si de la el stiu in mare procedura.
Și cât durează aceasta procedura?
Problema este ca sunt în România! Mai pot începe procedura de faliment personal?
Mulțumesc mult

Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2018
gi-jane2, moderator
Nu cred ca poti din Romania. Si nu stiu cat dureaza sa fiu sincer .
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2018
aikidoro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat un credit în valoare de 30000 £, am achitat din el 2300 £ dar trebuie să mă întorc în țară definitiv. ce aș putea păți, ținând cont de faptul că nu am nimic pe numele meu? Butzy Butzy Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£....\"problema\" este ca trebuie sa ma intorc in tara ... (vezi toată discuția)
Credit neplătit în anglia, consecințe Lukisss1986 Lukisss1986 Am luat 10.000 de lire din anglia....ce se intampla daca părăsesc anglia de finitiv si ma întorc în românia?!! (vezi toată discuția)
Somatie banca AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Cativa ani in urma am fost plecat in Marea Britanie pentru a munci. Salariul il primeam pe card. La plecare am scos toti banii de pe card si am ... (vezi toată discuția)