avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am luat un credit în valoare de 30000 £, am achitat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am luat un credit în valoare de 30000 £, am achitat din el 2300 £ dar trebuie să mă întorc în țară definitiv. Ce aș putea păți, ținând cont de faptul că nu am nimic pe numele meu?

Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£...."problema" este ca trebuie sa ma intorc in tara din cauza unei probleme in familie si mai mult ca sigur nu as mai putea venii inapoi.....ce lucruri as putea patii in cazul in care nu am nimic pe numele meu,stiu ca datorii in UK se prescrie dupa 6 ani,este posibil la o asa suma mare sa te aresteze?......scuzati intrebarea,sunt constient ca este destul de imorala.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu faci pușcărie, de ce nu ai declansat procedura de" faliment personal" cat ai stat in uk.?. Te duci la" citizen advice "si le supuneai ca nu mai poti plati si te îndruma ce si cu .
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Stiu ca va suna ca o poveste,dar nu mai pot sta in UK, mama mea o ramas singura in tara si va trebuii sa fiu acolo indiferent care va fi situatia cu creditul acesta.....bani sunt baga-ti intr-o casuta si nu as vrea sa o vand si sa ma duc cu ea in chirie sa stau,ar fi ft greu sa ne descurcam,nu spun ca nu voi achita creditul,am intentia asta dar era si intrebarea de genul"ce s-ar intampla"ca totusi poate peste un an sau doi nu mai am de unde,salariile din tara difera cu mult din UK si da era pus in balanta si lucrul acesta daca nu voi mai platii ce voi putea patii,crefitul nu l-am luat cu intentia de a nu il platii,trebuia sa stau pana la sf achitarii lui,dar sunt nevoit sa ma intorc acasa sa zicem "fortat" voi pune pe primul loc familia si dupa aleg sa raman cu situatia asta din uk fara dar si poate........era o simpla intrebare in care eram curios de urmari pt ca nu pot spune ca ma pricep,voi face si o vizita unui avocat bineinteles sa imi dea un sfat.va multumesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

E posibilă o executare imobiliară în românia pentru neplata taxelor în uk? liviurosu liviurosu Pentru neplata taxelor in UK a parintilor cca 20000 lire(mentionez ca au avut o firma Self Employed )pot sa vina in tara sa-mi ia apartamentul donat de ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat in totalitate ue space74 space74 am un credit de nevoi personale fara garantie si fara giranti facut in 2007 in spania pe 5 anii 9000euro in baza salariului de acolo, am platit jumatate din el ... (vezi toată discuția)
În ce fel te poate afecta în romania dacă ai declarat faliment personal în uk? robert.alexandru robert.alexandru Buna .As dori sa intreb in ce fel te poate afecta in Romania daca ai declarat faliment personal in Anglia. (vezi toată discuția)