avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Balcoane bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Balcoane bloc

Cei care și-au închis balcoanele cu termopan au probleme cu înfiltrarea apei mai ales când plouă. Cine trebuie să repare pragurile într-e etaje? pe care le-au distrus meseriașii la montaj. Vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Ei spun că Asociația trebuie să le repare, că e fațada blocului.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:38, 6 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate discuta despre responsabilitate pana nu se clarifica factorul care genereaza infiltratiile
de regula este vorba despre insuficienta izolare intre suport si termopan
Pragurile intre etaje trebuiesc reparate de catre proprietarii care au inteles sa monteze termopan
Nu asociatia de proprietari este obligata sa execute reparatiile deoarece nu asociatia a intervenit si nu a participat la montarea termopanelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari - atributii? bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua, Am urmatoarea speta ca locatar intr-un bloc din Bucuresti. Cand ploua si bate vantul din directia Sud-Est, pe peretele din acea parte, se ... (vezi toată discuția)
Acoperisul balconului de la ultimul etaj geresy geresy Bună ziua, Locuiesc la etajul 10/10. Acum 2 săptămâni s-au montat schele pentru realizarea izolaţiei termice la faţada blocului. Zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul de deasupra alexxa09 alexxa09 Buna seara! Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje care are balcoane in exterior. Eu am balconul inchis,iar vecinul de deasupra nu. De cinci ani de zile am ... (vezi toată discuția)