avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ultraj contra bunelor moravuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ultraj contra bunelor moravuri

Buna ziua
Am si eu o problema in urma cu cateva zile intr-un campus din bucuresti stateam jos pe iarba si au venit doi agenti de paza care au spus ca au primit reclamatie de la o persoana ca fac gesturi obscene sau sexuale si m-au agresat fizic eu in acel moment am sunat la 112 a venit politia am fos dus la sectie pentru declaratie si mi s-a deschis dosar pentru ultraj contra bunelor moravuri si l-am intrebat pe cel care mi-a luat declaratie daca am nevoie de avocat si a zis ca nu si a zis ca in cel mai rau caz daca sunt gasit vinovat pot sa primesc o amenda ce trebuie sa fac mai ales ca nu este nimic adevarat din ce au zis agentii de paza si nici nu stiu cine este mortora pr care au adus-o ei.
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
dani2123, utilizator
Cel mai recent răspuns: palifa , utilizator 15:43, 13 Ianuarie 2020
Inca o intrebare in cel mai rau caz ce se poate intampla pot sa ajung la inchisoare precizez ca nu am alte antecedente penale am mai fost cerecetat o data in 2013 pentru distrugere am rupt oglinda la o masina s-a dat nup atunci si o amenda administrativa.
Nu cred sa se ajunga la o pedeapsa cu executarea in regim de detentie.
Mai am o intrebare daca se poate .
Daca aveau dovezi altele decat declaratiile agentilor si poate acel martor de care nu am auzit sau vazut ca as fi comis fapta de care sunt acuzat nu trebuia sa fiu amprentat , fotografiat , poate si retinut si toate cele ?
Tot ce sa intamplat este ca am dat eu o declaratie si am fost trimis acasa si instiintat ca dosarul a fost trimis la parchet.
Salut, pana la urma s-a mai intamplat ceva? ai primit vreo citatie acasa? amenda?

dani2123 a scris:

Mai am o intrebare daca se poate .
Daca aveau dovezi altele decat declaratiile agentilor si poate acel martor de care nu am auzit sau vazut ca as fi comis fapta de care sunt acuzat nu trebuia sa fiu amprentat , fotografiat , poate si retinut si toate cele ?
Tot ce sa intamplat este ca am dat eu o declaratie si am fost trimis acasa si instiintat ca dosarul a fost trimis la parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent paza versus client reclamant grunwald grunwald Buna ziua, Un client a facut cumparaturi intr-un supermarket, la iesirea din magazin s-a activat sistemul de detectie (produsele fiind senzorizate) iar ... (vezi toată discuția)
Posibila talharie bercea1 bercea1 Buna ziua, intr-un club de noapte am fost rugat de catre agentii de paza sa scot tot ce am in buzunare pentru o perchezitie sumara. Dupa ce m-am conformat ... (vezi toată discuția)
Interventie 112 politie violenta domestica ?!? alelly2323 alelly2323 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu opinia dumneavoastra in calitate de avocat specializat in penal. Luna trecuta in ianuarie, am avut o cearta cu ... (vezi toată discuția)