avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda

Am urmatoarea situatie
un proprietar da un teren extravilan in arenda si pana la finele termenului vinde terenul
Care sunt drepturile si indatoririle noului proprietar? Poate dispune de teren din momentul achizitionarii lui? Care sunt drepturile si indatoririle arendasului? Inceteaza de drept contractul de arenda cu fostul proprietar? Care este baza legala, ce articole din care lege, sunt prevazute aceste aspecte?

Alte discuții în legătură

Teren extravilan in arenda Apostol Pacuta Apostol Pacuta Am urmatoarea situatie un proprietar da un teren extravilan in arenda si pana la finele termenului vinde terenul Care sunt drepturile si indatoririle noului ... (vezi toată discuția)
Încetare contract arenda după decesul arendatorului aenescu93@gmail.com aenescu93@gmail.com Buna ziua. Doresc sa stiu , daca in situatia in care arendatotorul a decedat in 2015, contractul de arenda incheiat de defuncta si arendas pe o perioada de 10 ... (vezi toată discuția)
Arendasul preemptor - conditii cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, sa-mi raspundeti la urmatoarele: - arendasul este al doilea preemptor, (dupa coproprietar si rude) ? - arendasul trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)