avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Furt de pe cardul de salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Furt de pe cardul de salariu

Buna ziua. Imi cer scuze pentru deranj. Va rog frumos, ma puteti ajuta cu un sfat? In data de 25.04.2018 tatalui meu i s-a extras de pe cardul de salariu suma de 4.000 de lei. Inainte cu doua zile a scos el suma de 500 de lei. Apoi dupa incident la cateva zile iar a scos 500 de lei. Dupaia dupa cateva zile a vrut sa mai scoata bani de pe card i-a confirmat ca are sold insuficient. A scos extras de cont si pe foaie apare ca s-au extras din cont suma de 4000 de lei din alta localitate. Banca a spus ca s-au scos banii corect cu card si pin corec. Dar el niciodata nu a scos bani din acea localitate. Tatal meu le-a spus sa ii arate filmarea din data de 25 Aprilie. Dar au refuzat... Cum trebuie sa procedeze?poate sa dea in judecata si banca? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:07, 8 Mai 2018
Trebuia sesizata banca respectiva, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, imediat ce a luat extrasul de cont.
Bancomatele au montate camere de supraveghere. Daca tatal dvs. scotea banii de pe card, in ziua respectiva, in localitatea respectiva, la ora cand se mentioneaza tranzactia pe extrasul de cont de card, ar trebui sa se regaseasca inregistrata imaginea tatalui dvs. pe camera de supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca viorelmlucaci viorelmlucaci intr-o localitate unde nu exista nici un bancomat decat a unei sigure banci [banca 1]am solicitat restituirea sumei de 2000 lei cu un card de debit, tranzactia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. tatăl meu avea un card bancar cu o sumă de bani ... Sorin123zz Sorin123zz Bună ziua. Tatăl meu avea un card bancar cu o sumă de bani pe el. A murit, iar după deces s-au scos bani cu cardul din bancomat, a apărut o eroare în ... (vezi toată discuția)