avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract Telekom
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract Telekom

Bună ziua,
Vă rog să îmi oferiți câteva informații legate despre un contract cu echipa Telekom pentru Voce+Internet, a fost depusă cererea de reziliere, nu au ținut cont de ea, în schimb emit facturi colosale pentru beneficii care nu au fost funcționale dinainte de cererea de reziliere.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ramo029 , utilizator 09:39, 18 Octombrie 2018
Buna ziua.
Faceti o sesizare catre ANPC. Atasati cererea de reziliere a contractului si facturile pe care Telekom vi le emite in continuare. Daca ati primit vreun raspuns la solicitarea dvs., atasati-l la sesizare. Succes!
Bună ziua,

Îmi cer iertare pentru răspunsul atât de întârziat... Vă mulțumesc mult pentru sfaturile dumneavoastră. Așa am făcut și s-a rezolvat!

O zi frumoasă vă doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)