avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Auto euro 4
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Auto euro 4

Buna ziua!Am inteles ca ar exista un proiect de lege prin care s ar interzice,începând cu Ianuarie 2018 circulația autoturismelor euro 4,cu an de fabricație înainte de 2010,prin centrul municipiului București.Sau le este permisă trecerea contra unei taxe.Nu stiu despre ce ordonanța este vorba sau dacă este posibil sa se pună in aplicare acest lucru.Ma puteți ajuta cu o lămurire!?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: TEODORA 2018 , utilizator 19:11, 9 Mai 2018
Exista propunerea unui consilier al CGMB, din cate am inteles ....propunere neagreata momentan de primarul general.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
danyo, utilizator
Multumesc mult pentru promptitudine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

10.000 de euro, ajutor de la stat Lucian Alexe Lucian Alexe Buna ziua, Zilele trecute am vazut ca s-a dezbatut un proiect de ordonanta, prin care statul iti ofera 10.000 de euro (reprezentand 20% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala srl kajan.barna kajan.barna vreau sa infintezi un srl in ianuarie 2010 vreau sa stiu daca in 2010 trebuie sa platesc taxa forfetara asa stiu ca in anul in care este infintata firma nu se ... (vezi toată discuția)
Sprijin pentru persoane cu dizabilitati pop sorin pop sorin Buna ziua Leguitorul a uitat, din nou, de persoanele cu handicap si ma refer la legea nr. 9/2013, art. 8 precum si legea 448/2006. Cu alte cuvinte, o ... (vezi toată discuția)