avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie si zile de concediu ramase
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie si zile de concediu ramase

Buna seara,
Va rog puteti sa-mi spuneti daca un angajat vrea sa inceteze activitata cu art 55 lit.b,si are zile de concediu ramase din anul precedent,trebuie sa-i fie platite la lichidare,sau i se va acorda toate zilele de CO inainte de incetarea activitatii?
Cu stima! Iulia
Ultima modificare: Joi, 10 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Preaviz adinutza.2008 adinutza.2008 Daca inceteaza raporturile de munca in temeiul art.55, lit.b codul muncii, pot ca in perioada de preaviz(15 zile) sa imi iau concediu de odihna sau un concediu ... (vezi toată discuția)
Demisie, preaviz, zile de concediu Iamyou Iamyou Buna ziua! Urmeaza sa-mi depun demisia, iar la noi la firma se accepta ca in perioada preavizului sa se efectueze zilele de CO ramase pentru a nu fi ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat dust_in_the_wind dust_in_the_wind ce se intampla in cazul incetarii cim fara ca salariatul sa fi avut co aferent perioadei lucrate pentru anul in curs (inca mai are zile de co neefectuat din ... (vezi toată discuția)