Italia. "Contratto assistenziale oneroso a prestazioni corrispettive" incheiat intre soti casatoriti in regim de "separazione dei beni" (capitale separate) este intemeiat ori nu?
(Copiii sotului decedat mi-au atacat actul sub motiv ca e neintemeiat fiindca eu,ca sotie eram obligata sa am grija de el, fara nicio rasplata.Sotul,cu 5 luni jumatate inainte de a muri,a facut diverse imprumuturi bancare si dat banii fiilor sai dar eu nu am dovezi,pasivitatile respective ramanand in masa succesorala iar mie,mi-a facut acest act/contract pe casa.Acum,fiii sai neaga ca au primit ceva de la tatal lor si mi-au atacat actul/casa mea cerand reintegrarea legitima) De sotul meu cat a fost bolnav terminal am avut grija eu,singura ei nu au contribuit cu nimic. Am vreo sansa sa-mi apar actul/casa?) Multumesc,anticipat pentru orice eventual, sfat.
Multumesc,unde sunt eu nu exista avocati romani iar italieni am schimbat deja,doi pentru ca m-au bagat in necazuri dupa ce mi-au mancat banii, la negru.Credeam ca pot primi un sfat,o idee de care sa ma agat ca sa-mi salvez casa!
Mostenire cu bucluc
kalimero
Situatia este foarte complexa dar,voi incerca s-o descilcesc pas cu pas caci,mi-e teama ca prin postarea intregii \"povesti\", lunga si intortocheata voi crea ... (vezi toată discuția)