avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Actul este intemeiat ori e nul?
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Actul este intemeiat ori e nul?

Italia. "Contratto assistenziale oneroso a prestazioni corrispettive" incheiat intre soti casatoriti in regim de "separazione dei beni" (capitale separate) este intemeiat ori nu?
(Copiii sotului decedat mi-au atacat actul sub motiv ca e neintemeiat fiindca eu,ca sotie eram obligata sa am grija de el, fara nicio rasplata.Sotul,cu 5 luni jumatate inainte de a muri,a facut diverse imprumuturi bancare si dat banii fiilor sai dar eu nu am dovezi,pasivitatile respective ramanand in masa succesorala iar mie,mi-a facut acest act/contract pe casa.Acum,fiii sai neaga ca au primit ceva de la tatal lor si mi-au atacat actul/casa mea cerand reintegrarea legitima) De sotul meu cat a fost bolnav terminal am avut grija eu,singura ei nu au contribuit cu nimic. Am vreo sansa sa-mi apar actul/casa?) Multumesc,anticipat pentru orice eventual, sfat.
Cel mai recent răspuns: kalimero , utilizator 22:37, 19 Mai 2018
Cautati pe net avocati de origine romana care profeseaza in Italia sau consultati un av italian.
Multumesc,unde sunt eu nu exista avocati romani iar italieni am schimbat deja,doi pentru ca m-au bagat in necazuri dupa ce mi-au mancat banii, la negru.Credeam ca pot primi un sfat,o idee de care sa ma agat ca sa-mi salvez casa!
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2018
kalimero, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu bucluc kalimero kalimero Situatia este foarte complexa dar,voi incerca s-o descilcesc pas cu pas caci,mi-e teama ca prin postarea intregii \"povesti\", lunga si intortocheata voi crea ... (vezi toată discuția)
Custodie copil cu mama romanca ,tata italian Meuta Georgeta Meuta Georgeta Fiica mea este in italia si sta cu copilul ei care e nascut acolo si este recunoscut de tata. Fiica mea vrea sa ceara custodia unde este mai bine din punct de ... (vezi toată discuția)
Casatorie in italia - divort in romania - marian01 marian01 Buna ziua! Am 27 ani si locuiesc in italia unde am facut pasul gresit de a ma casatori cu italianca si unde am inceput un divort care probabil dureaza ani. ... (vezi toată discuția)