avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Responsabil cu prelucrarea datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Responsabil cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Ce inseamna mai exact sa fii responsabil cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal intr-o institutie publica? Ce responsabilitati am?.
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:50, 16 Mai 2018
Citiți aceste articole:
www.avocatnet.ro/t13825/resp...
și aici :
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal (gdpr) - va rog cateva sfaturi oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Am citit pe Internet ca de la data de 25.05.2018 va intra in vigoare Regulamentul General privind Protectia Datelor cu Caracter Personal ... (vezi toată discuția)
Fise post CarlaE CarlaE Buna ziua! As avea si eu nevoie de urmatoarele fise de post daca ma puteti ajuta: 112004 - Director societate comerciala 261103 - consilier ... (vezi toată discuția)
Daca ma puteti ajuta urgent. in 2018 s-a abrogat legea 677/2001,privind ... Ezoteric Ezoteric Daca ma puteti ajuta urgent. In 2018 s-a abrogat legea 677/2001,privind protectia datelor cu caracter personal.In acea lege, exista art.7 alin(2) privind ... (vezi toată discuția)