avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Închiriere boxa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Închiriere boxa bloc

În blocul în care locuiesc de aprox. 4 ani există o boxaz la parter, chiar sub bucătăria apartamentului meu pe care o folosesc 2 vecini de la etajele 3 și 4. Am inteles ca au uun contract de închiriere. Am cerut las asociație și eu acces las aceasta boxa dar mi s a spus că vecinii locuiesc în bloc de 30 de ani și trebuie sa ma inteleg cu ei. Cum se incheie aceste contracte de închiriere a boxelor și cine are acces las ele. Baza legala va rog?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:50, 11 Mai 2018
Baza legala o constituie disp L nr 230/2007
In speta dv problema esentiala o constituie numarul de boxr raportat la numarul de interesati
Trebuie sa constientizati ca o data incheiat contract de locatiune,locatarul are dreptul de utilizare spatiu si atat timp cat se achita de obligatiile asumate respectiv achitare lunara c/v chirie,,alta persoana nu mai poate beneficia concomitent de acea boxa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu parti comune (uscator, boxa) sorin_corciova sorin_corciova Buna ziua. Am si eu o problema, va rog daca m-ati putea ajuta! M-am mutat de curand intr-un bloc cu 8 etaje, locuiesc la parter, si fostii proprietari au ... (vezi toată discuția)
Boxa de la intrea in bloc alanya alanya Blocul in care locuiesc are din constructie o boxa cu o singura intrare, cu dimensiunea de 2m lungime si 1.30 latime ,pe care un vecin de la parter a ... (vezi toată discuția)
Uscatorie bloc! bună seara! as vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se ... onetime onetime Bună seara! As vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se află la parter sunt bun comun sau se pot folosi doar anumite persoane de acestea. În prezent, ... (vezi toată discuția)