avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu

Buna.Sunt asistentă de farmacie la un spital de stat.Pînă acum am primit spor de conditii,spor ecran de 15 % .acum mi au zis ca de luna asta nu mai primesc.e adevarat? a aparut legea ca se retrage?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 14 Mai 2018
Dumnezeu stie ! Ai vazut ca uneori toate astea depind de Managerul de Spital, de modul in care intelege sau nu intelege el legea.
HG 153/2018 - pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiții de muncă prevăzut în anexa nr. II la Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, precum și a condițiilor de acordare a acestuia, pentru familia ocupațională de funcții bugetare "Sănătate și asistență socială"
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege unde este ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege unde este mentionat ce categorie de medici beneficiaza de spor O % ? Pe scurt, un medic epidemiolog ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! v-as fi recunoscatoare daca si de data aceasta m-ati ... violetavio violetavio Buna ziua! V-as fi recunoscatoare daca si de data aceasta m-ati ajuta cu un raspuns! Noi, colectivul sectiei pediatrie din cadrul unui spital municipal,avem ... (vezi toată discuția)
Spor de calculator - lucrez în sănătate sunt economist stiti cumva în ... Papyyy Papyyy Bună ziua lucrez în sănătate sunt economist stiti cumva în baza cărei legi se primeste sporul de 15% ( calculator) (vezi toată discuția)