avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Aleg dreptul sau nu?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Aleg dreptul sau nu?

Buna ziua!
Am hotarat sa fac o facultate si aceea ar fi dreptul. După drept as vrea sa devin notar, doar ca as vrea mai multe informatii despre cum decurg lucrurile. Stiu ca trebuie să fac 2 ani de stagiatura dar din cate am inteles implica anumite costuri, care ar fi acelea? Voi fi repartizat de cineva sau voi cauta eu un birou unde voi face stagiatura? După acei 2 ani, care e procedura prin care pot primi un post de notar public? Chiar m-ar ajuta sa stiu aceste detalii.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pareri despre profesia de avocat iuliaanamaria iuliaanamaria Imi doresc foarte mult sa devin avocat, mai am doi ani de facultate, intentionez sa dau examen la barou cand termin fac.si masterul. As vrea cateva detalii ... (vezi toată discuția)
Curiozitati legate de notariatul public ionutminga ionutminga Bunaseara , sunt elev in liceu , sunt aproape de final , si de ceva timp ma documentez in legatura cu diferitele posibilitati de viitor . M-am interesat pe ... (vezi toată discuția)
Cum intri in meseria de executor judecătoresc ? Robert Dumitrache Robert Dumitrache Bună ziua! Sunt student in anul III in cadrul Facultății de Drept Unibuc , I-aș ruga pe cei care sunt in domeniu sau au informațiile necesare sa ma ajute ... (vezi toată discuția)