raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 GabrielCapita	                   

In anul 2014 tatal meu vitreg a decedat mama mea  biologica raminind sotia supravetuitoare;; tatal meu  vitreg are o fica de la casatoria  anterioara... Fica  ... (vezi toată discuția)
	                    GabrielCapita	                   

In anul 2014 tatal meu vitreg a decedat mama mea  biologica raminind sotia supravetuitoare;; tatal meu  vitreg are o fica de la casatoria  anterioara... Fica  ... (vezi toată discuția)

hacman	                   

Buna ziua,
Revin cu o intrebare pentru un caz de succesiune mai deosebit.
O colega al carei sot a fost un deosebit de bun prieten familiei mele, a pierdut ce ... (vezi toată discuția)
	                    hacman	                   

Buna ziua,
Revin cu o intrebare pentru un caz de succesiune mai deosebit.
O colega al carei sot a fost un deosebit de bun prieten familiei mele, a pierdut ce ... (vezi toată discuția)

ContSters118550	                   

cand s-a legiferat casatoria ,sotul detinea un autoturism ,intre timp a decedat ,sotia are drptul de proprietate prin deschidere succesiune ? (vezi toată discuția)
	                    ContSters118550	                   

cand s-a legiferat casatoria ,sotul detinea un autoturism ,intre timp a decedat ,sotia are drptul de proprietate prin deschidere succesiune ? (vezi toată discuția)