avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza de confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza de confidentialitate

buna ziua,
as dori sa aflu ce se inatmpla daca in fisa postului exista o cluza cum ca timp de 2 ani nu pot sa ma angajez la lta firma de acelasi profil,dar eu nu primesc nici o indemnizatie de cofidentialitate si am contract de munca pe timp de 6 luni.
dupa aceste 6luni pot sa ma angajez la alta firma de acelasi profil fara a trebui sa suport consecinte?
va multumesc!


contractul de munca e pe perioda determinata,si in contractul meu de munca nu e vorba despre vreo clauza e ori in fisa postului sau contractul colectiv de munca de la firma.eu nu am primit niciodata vreo compensatie materiala pentru aceasta clauza pana acum.eu nu am copii dupa toate actele semnate,numai dupa contractul de munca,pot cere aceste copii pentru a stii despre ce e vb exact.
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2009
arad107, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 11:39, 30 Octombrie 2009
@pneagu

Pai asta am spus si eu :D
Tocmai de aceea am dat ambele definitii (atata clauzei de neconcurenta cat si a celei de confidentialitate), pentru a se sesiza confuzia.
depinde de clauyele semnate in contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta si confidentialitate distrib distrib firma la care sunt angajat si am clauza de neconcurenta si confidentialitate trebuie sa imi plateasca o suma lunara pentru aceste lucruri ? ? poate sa imi ... (vezi toată discuția)
Un contract de confidentialitate Mihai Nicolcioiu Mihai Nicolcioiu Buna ziua, Angajatorul ma obliga sa semnez un document prin care ma angajez ca doi ani de la parasirea firmei in care lucrez acum, sa nu ma angajez intr-o ... (vezi toată discuția)
Clauza contact de munca radu587 radu587 Acum m-am angajat la o noua firma si in contractul meu de munca este o clauza: Dupa incetarea contractului de munca, pe o perioada de doi ani, salariatul se ... (vezi toată discuția)