avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inventar minus, acuzat de furt
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inventar minus, acuzat de furt

Buna ziua,
Acum 3 luni am lucrat la un magazin pe post de consultant vânzări. La sfârșitul luni Februarie s a facut inventarul pe 2 luni de unde a rezultat un minus destul de mare iar, angajatorul ma acuza de furt. Tin sa precizez ca eu am lucrat part-time, adica eram acolo doar in weekend iar in 2 luni am lucrat 2saptamani. Prima data a vrut sa stau acolo sa lucrez pe gratis iar acum ma amenință ca o sa depună plângere penală, susținând ca are o dovada din decembrie 2017 cum ca nu as fi scos un bon in valoare de 100 lei. Nu stiu ce sa fac in aceasta situație. Am lucrat acolo timp de un an de zile, iar in acest timp tot se schimbau firmele, o data la 2-3 luni(certificat de înregistrare, nume, RO... )Si la inceput Imi tot făcea avansuri. Mai e un lucru, acolo lucra si o persoana fara contract de munca, iar la sfârșitul luni Februarie m-a pus sa mi dau demisia. Ce as putea sa fac in aceasta situație? Sunt disperata.

Alte discuții în legătură

Inventar minus, acuzat de furt! mihaicostache mihaicostache Buna ziua! Ma numesc Costache Mihai si sunt disperat! Prietena mea este angajata la o firma care se ocupa cu vanzarea articolelor de incaltaminte. In ... (vezi toată discuția)
Acuzata de furt pe nedrept favu favu buna ziua ,am lucrat la un magazin de legume fructe,la inceput totul a mers bine,pe parcurs au inceput certurile cu patronul magazinului pe motivul ca in ... (vezi toată discuția)
M-a scos datoare la magazinul unde lucrez Rosuzy Rosuzy Buna ziua! Lucrez la un magazin alimentar in schimburi cu o cumnata. O zi da, o zi nu, de la 7.00 la 19.00. Ne-a facut inventarul dupa 4 ani si ne-au scos ... (vezi toată discuția)