avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adeverinta administrator bloc pentru vanzare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adeverinta administrator bloc pentru vanzare apartament

Buna ziua,
Vreau sa vand un imobil mostenit, in alta localitate, iar administratorul blocului sustine ca sunt datorii la intretinere, de acum cativa ani, dupa ce nu a mai locuit nimeni acolo, desi pe tabelele lunare actuale nu apar acele restante. Ce ar trebui sa ii cer ca sa fiu sigur ca este real ce spune ?
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
Manuela7, utilizator
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 18:02, 23 Mai 2018
Da, asa ar trebui, daca as afla cine este presedintele asociatiei. Dar se pare ca vecinii de acolo nu il stiu.
Insistati, trebuie sa stie cineva dintre proprietari.
In primul rand va uitati pe lista de plata, acolo figureaza numele presedintelui, apoi, din aproape in aproape, o sa-l gasiti.
Totusi, daca pe lista de plata (ultima afisata), nu apar restante, cum demonstreaza dumnealui ca aveti restante vechi?
Numele presedintelui nu este trecut pe listele de plata.
Restantele nu apar pe listele de plata actuale deoarece el zice ca a trecut doar sumele ce trebuie platite de familia care sta acum acolo .
Eu pot sa ii solicit administratorului acea fisa a apartamentului ?
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2018
Manuela7, utilizator
Numele și prenumele celor ce semnează listele de cheltuieli sunt obligatorii .
Astfel dacă doi , trei ani se ajunge in Instanță pe cine chemi dacă se schimbă periodic președinte , adm. și cenzor. Listele de cheltuieli reprezintă un document contabil și ca atare trebuie să conțină date explicite despre cheltuieli precum și semnătura , ștampila numele și prenumele celor care iși asumă răspunderea .
Puteți solicita ce doriți dar va trebui să vă adresați presedintelui de asociație , adm . este un angajat .
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2018
BEN46, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii administrator andradab2010 andradab2010 Buna ziua, Sunt administrator-contabil la o Asociatie de Proprietari si am intampinat o problema. Din 01.12.2009 am inceput sa lucrez la aceasta ... (vezi toată discuția)
Penalitati asociatie proprietari anonimiu anonimiu Luna trecuta cand am fost la asociatie sa platesc intretinerea administratorul imi cere cu 30 lei mai mult decat era trecut pe lista lunara de cheltuieli.In ... (vezi toată discuția)
Abuz administratie de locatari andapaun andapaun Va rog sa ma sfatuiti ce documente sa cer administratorului de bloc sa-mi prezinte (eventual sa-mi xeroxeze) pentru a afla daca cele doua chitante achitate in ... (vezi toată discuția)