ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

popescu948 
	    	Utilizator

popescu948 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			~ final discuție ~
 CRISdas	                   

fratele meu a  luat mai multe  credite pe firma la care a fost asociat unic, intre timp el a decedat... in dosarul de executare figureaza firma, fratele meu si ... (vezi toată discuția)
	                    CRISdas	                   

fratele meu a  luat mai multe  credite pe firma la care a fost asociat unic, intre timp el a decedat... in dosarul de executare figureaza firma, fratele meu si ... (vezi toată discuția)

Livica	                   

Sa presupunem ca fostul sot ajunge la concluzia ca va fi executat silit cat de curand pentru ca nu plateste pensia de intretinere si trece apartamentul pe ... (vezi toată discuția)
	                    Livica	                   

Sa presupunem ca fostul sot ajunge la concluzia ca va fi executat silit cat de curand pentru ca nu plateste pensia de intretinere si trece apartamentul pe ... (vezi toată discuția)

Maria_Alexandra	                   

Buna seara si la multi ani!
Sotul meu are o matusa care, impreuna cu sotul ei (decedat de cativa ani), a donat cu uzufruct viager apartamentul fiicei lor ... (vezi toată discuția)
	                    Maria_Alexandra	                   

Buna seara si la multi ani!
Sotul meu are o matusa care, impreuna cu sotul ei (decedat de cativa ani), a donat cu uzufruct viager apartamentul fiicei lor ... (vezi toată discuția)