avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Studii superioare
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Studii superioare

As putea sa beneficiez de invatamant la buget la o facultate de stat in conditiile in care la prima facultate am fost la taxa tot la o facultate de stat?
Cel mai recent răspuns: am19 , utilizator 18:50, 15 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! buna ziua! daca am terminat o facultate de 3 ani dintre care ... AnaB01 AnaB01 Buna ziua! Daca am terminat o facultate de 3 ani dintre care doar 2 la buget, la o a doua facultate de 6 ani mai am dreptul sa beneficiezz de buget o parte din ... (vezi toată discuția)
Facultate taxa/buget Bogdan00 Bogdan00 Bună ziua! Sunt în anul 6 de facultate, la medicină. Deși în toți cei șase ani am fost la buget, acum trebuie să plătesc un an deoarece înainte de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de subventie pentru studii la stat Cody69 Cody69 Buna ziua. Am urmatoarea problema.I anul 1990 am fost admisa la Facultatea de Limbi straine , Universitatea Bucuresti dar nu am terminat ciclul de studii , am ... (vezi toată discuția)