avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Materii admitere in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Materii admitere in magistratura

Stie cineva din cartile carui autor se mai invata pentru admiterea in magistratura?
Cel mai recent răspuns: gina.rece , utilizator 11:23, 2 Noiembrie 2009
Nu mai exista bibliografie recomandata cum exista in urma cu cativa ani. Exista doar tematica. In general sunt apreciate cursurile si tratatele profesorilor din marile centre universitare, ale autorilor cu un anumit prestigiu.
puteti gasi recomandari pe topicul admitere inm 2010 , la pag 1
Eu am cumparat cartea"Teste grila pentru magistratura,avocatura si examenul de licenta" editia a -III-a,actualizata aprilie 2009 ,editata de "JURITEST",elaborata de Viorel Voineag. Sunt convinsa ca daca vom sti rezolva aceste teste(drept civil,drept procesual civil,drept penel,drept procesual penal)ne vom putea prezenta la orice concurs din domeniul juridic.Iar pentru a sti raspunsurile banuiesc mai ai cursurile dupa care ai invatat in facultate.Daca nu,iti recomand sa le cumperi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)
Drept.admitere magistratura any_eladia any_eladia am si eu nevoie de putin ajutor.....dk se poate ..bineinteles. nu prea am timp de mers la biblioteca,dar m-am inscris la magistratura,am nevoie de ... (vezi toată discuția)