avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Oprire interzisa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Oprire interzisa

Am oprit pe trotuar in dreptul semnului "oprire interzisa". Mi-au fost blocate rotile iar pentru deblocare am platit taxa celor de la servicii publice si in acelasi timp am fost si sanctionat de catre politistul rutier. Este legal sa fiu sanctionat de doua ori pentru acelasi lucru? ps: politistul mi-a dat doar avertisment dar sunt curios daca este legal sa fiu sanctipnat de doua ori.

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala politia locala Maria-Criss Maria-Criss Bun seara, Va rog sa ma ajutati cu informatii privind urmatoarea situatie: Am primit in Sinaia o amenda contraventionala pt oprire intr-un loc nepermis ... (vezi toată discuția)
Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)
Blocat roti flower_eu_ele flower_eu_ele ploua torential, era spre iesirea din oras, eram in trafic si mi s/a facut rau, am oprit in fata unei farmacii iar sotul a coborat pentru a/mi lua medicamente, ... (vezi toată discuția)