Vionelv 
	    	Utilizator

Vionelv 
	    	Utilizator	    

Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 336 alin.1 c.p.
Cat dureaza cercetarile, aveti dreptul de conducere suspendat.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Ati fost la prelevarea de probe biologice? vad ca nu ati spus nimic.
 Vionelv 
	    	Utilizator

Vionelv 
	    	Utilizator	    

Elena Dorina Duta	                   

Buna seara astăzi mi sa suspendat permisul pe 90 de zile pentru alcool este prima suspendare in cit timp pot merge pentru a face testarea? (vezi toată discuția)
	                    Elena Dorina Duta	                   

Buna seara astăzi mi sa suspendat permisul pe 90 de zile pentru alcool este prima suspendare in cit timp pot merge pentru a face testarea? (vezi toată discuția)

Valentina Livia	                   

Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)
	                    Valentina Livia	                   

Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)

VIOREL1991	                   

am fost prins conducand baut 0,42 in etilotest la probele de sange mia venit rezultatul de 0,80 mi sa suspendat permisul pentru 90 de zile.La 3 sapatamani am ... (vezi toată discuția)
	                    VIOREL1991	                   

am fost prins conducand baut 0,42 in etilotest la probele de sange mia venit rezultatul de 0,80 mi sa suspendat permisul pentru 90 de zile.La 3 sapatamani am ... (vezi toată discuția)