avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie alimentara

Buna.Cererea pentru majorarea pensiei alimentare,pentru copii,se depune la tribunalul unde locuiesc minorii impreuna cu mama,sau la adresa paratalui?Daca trebuie depusa la tribunalul unde locuieste paratul,ce pasi trebuiesc efectuati,tinand cont ca locuiesc la 650 km de adresa acestuia.Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
Gianina Silvana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gianina Silvana , utilizator 20:09, 16 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie alimentara minor Kriz Kriz Am domiciliu in România si rezidenta in străinătate împreuna cu fiul meu minor . Tatăl acestuia are domiciliul si locul de munca in România . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Calcul si cuantum al pensiei alimentare disgraziata disgraziata Buna seara, As dori cateva clarificari care sa ajute intr-un proces de majorare a pensiei alimentare,astfel: 1)exista noi reglementari legale conform carora ... (vezi toată discuția)
Divort si pensie alimentara zainescu2014 zainescu2014 fata mea nu mai locuieste cu ginerele de 1 an de zile si au 1 copil de 5 ani .ei locuiesc in orase diferite.divortul trebuie neaparat sa fie intentat in orasul ... (vezi toată discuția)