respect_	                   

Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON.
Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)
	                    respect_	                   

Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON.
Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)

costel tu	                   

Rog sfaturile și îndrumarea dvs pentru comp letargia corecta a decărației 212.
Menționez ca sunt pensionara.
Început activitate 20.04.2018
2 Camere de ... (vezi toată discuția)
	                    costel tu	                   

Rog sfaturile și îndrumarea dvs pentru comp letargia corecta a decărației 212.
Menționez ca sunt pensionara.
Început activitate 20.04.2018
2 Camere de ... (vezi toată discuția)

jonel	                   

Sotia mea (pensionara) are venituri din cedarea folosintei bunurilor si conform Deciziei de Impunere, Venitul net estimat in anul 2017 este mai mic decat 22800 ... (vezi toată discuția)
	                    jonel	                   

Sotia mea (pensionara) are venituri din cedarea folosintei bunurilor si conform Deciziei de Impunere, Venitul net estimat in anul 2017 este mai mic decat 22800 ... (vezi toată discuția)