avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Asociatie proprietari
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Asociatie proprietari

Vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez(carei institutii) in cazul in care sunt hartuit de administratorul asociatiei de proprietari de care apartin(ex locuim doua persoane si suntem trecuti 3,fac o plata si nu se regaseste la vizier..etc) Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:14, 17 Mai 2018
Initial incercati solutionarea cu reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie
Daca nu solutionati la nivelul asociatiei de proprietari puteti sesiza oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari/locatari din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sa fac sesizari ? buna ziua. am nevoie de indrumare pt a ... Gifynel Gifynel Unde sa fac sesizari ? Buna ziua. Am nevoie de indrumare pt a solutiona problemele de pe scara blocului. Sunt multe probleme care nu au fost rezolvate de ani ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva asociatiei de proprietari si firma de administratie Carolina Roza Carolina Roza Buna ziua. Ma numesc Carolina Vasile si locuiesc intr-un bloc in centrul Bucurestiului de aproximativ 3 ani. In aceasta perioada am constatat anumite nereguli ... (vezi toată discuția)