avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprire amenda circulatie
Discuție deschisă în Executare silită

Proprire amenda circulatie

Buna ziua,

Am primit azi de la Angajator o informare, cum ca mi sa infiintat o proprire de 168 lei. Atasat am primit si o "ADRESA de infiintare a propririi" emisa de Directia Venituri Locale Sector 2 / Serviciu recuperare creante.
In adresa scrie ca trebuie sa platesc o amenda de circulatie cu titlul executoriu 49884/30.10.2017 + cheltuieli de executare.
Unde pot afla despre ce amenda e vorba?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:46, 21 Mai 2018
Singura amenda pe care am avuto a fost acum 6-7 ani, pentru "traversare neregulamentara" pe care am platito la Posta. Intre timp nu am primit vreo notificare, instiintare sau sa am vreo sesizare de la primarie...
Locuiesc in jud Ilfov, nicidecum in sector 2...
Ati platit-o la posta, dar ati anuntat pe cineva, ulterior platii, ca ati platit-o la posta. Daca da, pe cine ati anuntat si cum, adica in ce mod ati anuntat? Si doi, mai aveti chitanta?
Nu mai am chitanta... Nici macar nu stiu daca este vorba de acea amenda...Unde pot afla despre ce amenda e vorba?
La institutia care a emis adresa de infiintare a popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire corecta? robertsega32 robertsega32 Am primit de la un executor judecatoresc o adresa de infiintare a popririi pe numele unui salariat. Este suficienta aceasta pentru a-i opri bani din salariu ... (vezi toată discuția)
Care este amenda pentru neexecutare proprire pe salariul de catre angajator ? olden olden am primit de la FIINANTE o adresa de INFIINTARE a PROPRIRI \\\\"CONFORM TITLULUI EXECUTORIU EMIS\\\\" , am inteles ca conform codului muncii retin doar 33% ... (vezi toată discuția)
Ijp solicita plata si tot ijp a distrus dovezile ? PFA Corneliu B. - Expert Evaluator PFA Corneliu B. - Expert Evaluator Sir de evenimente : aprilie 2013 - amenda cu suspendare 3 luni permis , apoi am dat reexaminare cu reducerea pedepsei la 1 luna din 3 luni in baza cererii ... (vezi toată discuția)