avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Costurile cu sechestrul auto sunt sau nu sunt incluse ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Costurile cu sechestrul auto sunt sau nu sunt incluse in cheltuielile de executare?

Foarte pe scurt, mi s-a pus o poprire pe conturi pentru niste facturi la enel. Suma a fost achitata deja in totalitate. La banca prin care s-a facut transferul catre executor poprirea a fost ridicata automat.
Am trimis un mail la executor, le-am trimis extrasul de cont si i-am rugat sa ridice poprirea de pe conturile de la celelalte banci. Mi-au raspuns ca trebuie sa mai achit o anumita suma (deci separat de valoarea popririi) pentru "sechestrele auto" ca sa ridice poprirea de la banci.
Acum, din dosarul de la executor reiese ca suma pentru care a fost pusa poprirea continea si "cheltuieli de executare". Sechestrul pe masini mi l-au pus la 2 saptamani dupa poprirea pe conturi.
Deci, in ce baza imi cer ei o alta suma, suplimentara?
In plus, este posibil sa ma trezesc cu masina ridicata?

Alte discuții în legătură

Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Ridicare poprire care nu a existat pe contul bancar Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună seara, Am avut un credit la un ifn X la care am rămas restant după 90 de zile au înaintat dosarul către un executor. În aceiași zi am achitat ... (vezi toată discuția)
Poprire executor judecatoresc achitata integral milikutza milikutza Buna ziua, sotul meu a luat in anul 2006 un credit in valoare de 10.700 lei de la o banca, a avut de dat inapoi 21.500 lei pe o perioada de 10 ani. Timp de 5 ... (vezi toată discuția)