avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale OBIECT CONTRACT SERVICII SUPORT COMBINATE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

OBIECT CONTRACT SERVICII SUPORT COMBINATE

CE FEL DE OBIECT POATE AVEA UN CONTRACT CU ACEST COD CAEN ( 8110 ).
POT PRIMI UN MODEL ?
VA MULTUMESC OAMENI BUNI
Cel mai recent răspuns: alina_stef , utilizator 08:20, 21 August 2012
maran corina a scris:

CE FEL DE OBIECT POATE AVEA UN CONTRACT CU ACEST COD CAEN ( 8110 ).
POT PRIMI UN MODEL ?
VA MULTUMESC OAMENI BUNI

:offtopic: Cred ca ar fi necesar sa reformulati intrebarea si poate cu ocazia asta nu o sa mai scrieti cu litere mari , deoarece atunci cand postati un mesaj care este scris numai cu litere mari se considera ca tipati la cititori , iar in cazul unui mesaj scris pe forum , practic se considera ca v-ati rastit la interlocutori .#-o

Cu stima si respect ,

contabil-sef Romania Inedit
Din puctul meu de vedere este un cod complet el cuprinde printre altele administrarea unei cladiri de la protectie si garda pana la curatenie si alte servicii administrative necesare administrarii unei cladiri.
Cod Caen 8110
Activitati de servicii suport combinate --7032* 7514*
Asa cum a spus si Florin este un cod combinat dar din cele 2 coduri pe care vi le-am spus mai sus!B-)
Daca desfasor activitati conform CAEN 8110 care include si protectia si garda, mai este necesara autorizatia prealabila ca in cazul desfasurarii activitatii de protectie si garda - caen 8010?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata cod caen 6831, 6832 ravas ravas PE CERTIFICATUL CONSTATATOR EMIS IN TEMEIUL LEGII 359/2004, 6831 Agentii imobiliare LA CODUL CAEN 6832 ADMINISTRAREA IMOBILELOR PE BAZA DE COMISION SAU ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de infiintare de firma GabrielCC GabrielCC Buna ziua, Ma numesc Gabriel si am 24 de ani, doresc sa infiintez un SRL-D pentru o firma te outsourcing. 1. Din cele citite pe forum nu am voie sa ... (vezi toată discuția)
Refuz de la min justitiei de a face un pfa cu cod caen 8010. de ce? marianstanica marianstanica salut cine ma poate ajuta cu o antrbare-- de ce nu pot facew pe un pfa cod caen.8010?? ami rappund cei din min justitie ca nu andeplinesc urmatorele cod.,,an ... (vezi toată discuția)