avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Model Cerere- Ajutor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Model Cerere- Ajutor

Buna ziua

Ma poate ajuta cineva am si eu nevoie de un model de cerere, am doua dosare in instrumentare la IPJ si de ceva vreme nu am mai primit nici o veste de cum decurg lucrurile iar pentru informatii mi-au spus sa trimit o cerere la ei prin fax sau e-mail sau sa ma prezint acolo, cum nu ma pot prezenta din motive personale trebuie sa trimit acesta cerere.
Ma poate ajuta cineva? Este vorba de un instrumentarea a doua dosare penale sau mai bine zis se chinuie sa adune probe si declaratii pentru a face doua dosare, unul de bancruta frauduloasa si unul de frauda sau evaziune fiscala.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DioDio , utilizator 19:49, 24 Ianuarie 2018
Avand in vedere caracterul nepublic al urmaririi penale, in general nu se dau copii dupa actele din dosar care nu va privsc strict pe dvs. Ca idee, puteti obtine copii dupa declaratiile dvs, insa nu stiu in ce masura va sunt de folos.
In ce priveste restul actelor care se afla la dosar, nu cred ca veti avea sorti de izbanda. Asta nu inseamna ca nu puteti incerca, adresand o cerere in acest sens procurorului care supravegeaza UP-ul in acest dosar.

Av. Adrian Posdarie
Indiferent de maniera de solicitare dvs,nu aveti dreptul ,ca parte in cauza in cercetare ,sa intrati in posesia de probe .ce fac obiectul cercetarii
Va multumesc.

Am inteles acum, dar presupun ca daca se va trimite dosarele la judecator atunci o sa mi se puna si mie la dispozitie materialul si probele care au stat la baza trimiterii mele in judecata ,sub forma de rechizitoriu daca nu gresesc.
Cu stima.
referitor la cererea Dvs, asemenea model nu exita dar cel mai indicat este sa va prezentati la sediul IPJ si sa va explice cum stau cu cercetarile, iar daca nu aveti timp puteti sa cereti sa va comunice stadiul cercetarilor, dar dureaza cam 2 luni de zile daca nu mai bine.
@cosminghe
daca ,se va trimite dosarele la judecator,veti primi citatie pentru instanta de judecata,unde succint vi se vor comunica acuzele si faptele de care sunteti invinuit si pentru care trebuie sa lamuriti instanta ,asupra probelor prin care intelegeti sa va sustineti si sa va probati nevinovatia dvs,
In instanta nu ajung documentele de cercetare penala ci numai concluziile procurorului ,respectiv rechizitoriul.
Pentru competenta reprezentare si apararea intereselor dvs este de preferat sa angajati aparator
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator

Alte discuții în legătură

In urma unui incident masina mea a fost distrusa total burnei bebe burnei bebe acum un an in urma unui scandal intre sotul meu si un grup din alta comuna masina mea a fost distrusa total am fc plangere pt distrugere am stiut cine a ... (vezi toată discuția)
Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)