avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restanta banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restanta banca

restanta banca eos
Cel mai recent răspuns: julyet , utilizator 19:18, 6 Noiembrie 2009
va multumesc pt ajutor!
Mi-ar placea sa ma duc la banca cu temele facute si nu am mai avut de-a face cu astfel de pb.
Am o obsesie: este legal sa-mi fie dat dosarul cu tot cu datele personale si sa fiu "hartuita" pt o intirziere de 2 zile?La cine urlu, la banca sau la EOS?
Este normal sa nu fiu anuntata in niciun fel de catre banca?
:sorry:
Creditul dumneavostra nu este la EOS, este in continuare la Banca Romaneasca.Ei sunt intermediarii intre dumneavoastra si banca.V-au sunat la 2 zile de intarziere sa va anunte ca la 30 de zile o sa fiti introdus in Biroul de credite.Mai nou aceasta este politica bancii sa apeleze sa apeleze la astfel de intermedieri.
Banca trebuie sa respecte confidentialitatea datelor. Dar cu siguranta intre banca si EOS este un contract prin care EOS se obliga sa respecte confidentialitatea si sa nu foloseasca datele pe care le obtine de la bnaca decat in scopuri bine stabilite.
Multumesc mult pt raspunsuri.Chiar daca am platit dupa 4 zile intirziere am fost sunata in respectiva zi in care am facut plata de 4 - 5 ori + un msj.Am sunat inapoi si mi s-a vb f obraznic.
Am dat telefon la banca si mi s-a spus ca asa sint cei de la EOS mai "harnici" si ca au de-a face numai cu rau platnici si ca exagereaza.Nu m-au lamurit pe ce baza le-a fost permis fara acordul meu accesul la datele mele personale.Chiar in acea zi am primit un msj(cu toate ca deja platisem sapt trecuta) sa ma duc ca am o restanta de plata.Funny, nu?
In contract nu am vazut nimic de EOS sau altii.Ma documentez...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie firma de recuperari creante Bianca C. Bianca C. Am contractat un imprumut la BRD in 2006 in valoare de 26.000ron.,iar din cauza dobanzilor majorate,comisioanelor introduse ulterior(comisioane care nu sunt ... (vezi toată discuția)
Neplata ratelor la banca corina555 corina555 am un credit pt nevoi personale la bcr, si am 4 rate restanta in curand o sa fie 5,cei de la recuperare imi tot trimit scrisori plus ca i-am mai sunat si ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate florymarghi florymarghi BUNA SEARA.M AM CONFRUNTAT CU O SITUATIE F NEPLACUTA IERI.AM UN CREDIT LA PIRAEUS BANK DE DOI ANI.PINA IN LUNA DECEMBRIE TOATE RATELE AU FOST PLATITE FARA NICI ... (vezi toată discuția)