avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Prescriere datorie executor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Prescriere datorie executor

Buna ziua, din anul 2010 pana in anul 2012 am avut o societate comercială, cu ajutorul unui lichidator judiciar firma a fost lichidata și radiată la sfârșitul anului 2012. In anul 2012 i-am achitat parte din onorariu pana in momentul de fata nu am plătit restul de onorariu. Se prescrie sau nu datoria, ce sa poate întâmpla mai departe. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Lichidare societate comerciala solicitata de anaf allexx332 allexx332 Buna seara ! Ma lovesc de o situatie in care nu stiu ce sa fac . In 2006 am deschis o societate comerciala care nu a avut activitate decat in anul ... (vezi toată discuția)
Urmari nedepunere bilant ana_lov3s_u ana_lov3s_u Am auzit ca tarifele expertilor contabili sunt f mari pt semnarea bilantului iar firma mea a fost tot timpul in pierdere...Daca nu depun bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)
Lichidare susca susca O societate care nu a avut niciodata activitate, fara patrimoniu si fara datorii a fost radiata in urma unui proces in tribunal la cererea Registrului ... (vezi toată discuția)