avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare

O societate care nu a avut niciodata activitate, fara patrimoniu si fara datorii a fost radiata in urma unui proces in tribunal la cererea Registrului Comertului. In ultima sentinta s-a dispus radiere si plata a 1200 lei din fondul de lichidare UNPIR, reprezentand onorariu lichidator.
Administratorul societatii radiate poate fi obligat la plata cheltuielilor?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: susca , utilizator 13:24, 13 Februarie 2013
N u, admninistratorul nu este obligat la plata cheltuielilor, exista acel fond infiintat tot prin contributia tuturor societatilor comerciale din care se achita onorariul lichidatorului.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate lorellay lorellay Buna ziua, Am o societate infiintata cand eram studenta in anul 2004.Societatea nu a avut niciodata activitate. In anul 2006 am primit citatie pentru ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma Mara Ionescu Mara Ionescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)
Bilant nedepus la registrul comertului drov drov Buna seara, Intrebarea mea este urmatoarea:Daca nu am depus bilantul pentru anul 2008 la Registrul Comertului si acum am primit o citatie sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)