avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna seara,ajutati-ma si pe mine cu o informatie!
In 2010 am inmatriculata o masina,am achitat taxa auto 2700 lei,masina am vandut-o in 2014 fara sa opresc copie dupa acte,cum pot recupera taxa ca de 2 saptamani tot merg la sediul ANAF BABENI(RAMNICU VALCEA)iar ce-i de acolo imi cer actele masini,ce ma sfatuiti sa fac!?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Masina vanduta - contestare proces verbal david6 david6 Am vandut masina in Septembrie 2009 si binenteles, cumparatorul nu a mai binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui. In Ianuarie 2010 a facut asigurarea RCA pe ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)