avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Repaus zilnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Repaus zilnic

Buna ziua,
Am urmatoare problema.
Lucrez la o companie unde se lucreaza in ture de cate 11 ore, iar de curand, angajatorul ne-a impus un maxim de 30 de minute pentru repaus. In aceste 30 de minute trebuie sa facem tot (masa, toaleta etc.). In cazul in care depasim suntem penalizati.
Mie personal mi se pare imposibil sa ma incadrez in acest timp si as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa renegociez cu conducerea timpul alocat pentru pauze.
Metionez ca programul arata cam asa:
Saptamana 1: (10-21) marti, joi, sambata, duminica
Saptamana 2:: (4:30-15-30) marti, joi sambata duminica
Saptamana 3: (10-21): luni, miercuri vineri
Saptamana 4:(4:30-15:30) luni, miercuri, vineri
....reluam cu saptamana 1
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
IonitaAndrei1, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Ac aditional - 8 ore/zi inegal bubuxyz bubuxyz Este corecta formularea de mai jos pentru lucrul in ture: \"durata timpului de lucru va fi in medie de 8 ore/zi, inegal. Repartizarea programului de lucru ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim pentru timp partial bubuxyz bubuxyz Buna ziua, Am contract de munca cu timp partial 4 ore/zi 20 ore/saptamana. Pentru a aduce modificari la CIM pentru a reflecta timpul de lucru 1 zi cu 1 zi ... (vezi toată discuția)