avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... GR.II
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

GR.II

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac daca de la Casa de pensii mi s-a spus ca actul normativ in baza caruia mi s-a acordat gr.II este completat gresit-ord.50/1990 e ok dar art.trecut in cartea de munca s-ar parea ca nu e corect.Este vorba de intervalul 1979-1990,profesia laborant.Problema mare este ca intreprinderea respectiva si-a incetat activitatea in 1997.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lilitudosa , utilizator 20:47, 7 Martie 2021
Despre ce societate este vorba?
Este vorba de Pergodur SA P.Neamt fosta Reconstructia.
Adresati-va societatii M Arhive Center SRL deţinătorul arhivei de SC Pergodur SA Piatra Neamţ,
Am obtinut de la ei in 2015 un certificat cu veniturile realizate in perioada lucrata la Pergodur,dar nu exista nici o referire la actele normative legate de grII .Este obligatia lor sa treaca pe certificatul respectiv?
Trebuia sa solicitati o adeverinta de grupa.

Alte discuții în legătură

Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru munca grupa a 2 a GIGI-PC GIGI-PC Buna ziua, Am fost angajat cu contract individual de munca la societatea SC .MOBIC SA.(fost Intreprinderea Industrie locala,,11iunie\\" Calarasi in perioada ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime Carmen olteanu Carmen olteanu Buna ziua, eu am lucrat in anii \'80 la A.M.R.C.T. EST BACAU si as dori sa stiu cu cine pot intra in contact si care este adresa la care pot trimite o cerere ... (vezi toată discuția)