avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... modificari din 2018 a OUG nr.50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

modificari din 2018 a OUG nr.50/2010

A trecut de Camera Deputatilor propunerea legislativă pentru modificarea OUG nr.50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori, care prevede că cesionarul nu va putea pretinde de la debitorul care are calitatea de consumator mai mult decât dublul sumei plătite de acesta pentru a cumpăra creanţa de la cedent? (propunerea a trecut de Senat)

Alte discuții în legătură

Modificare legea 30/1990-societati comerciale AdrianLaura AdrianLaura Stiti cumva daca a fost modificata Legea 30/1990 privind societatile comerciale? Cunosc faptul ca a fost adoptata de Senat o modificare propusa de ... (vezi toată discuția)
Problema rambursare credit ionutionita ionutionita Buna ziua, scriu pe forum in speranta ca voi gasi cateva raspunsuri cu privire la problema mea. In anul 2010 am facut un credit care dupa 6 luni am incetat sa ... (vezi toată discuția)
Propunere legislativă privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite LucaMoise LucaMoise Buna ziua, este vorba de \\\\"Propunerea legislativă privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin ... (vezi toată discuția)