avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate vecina problematica si fara responsabilitati
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

vecina problematica si fara responsabilitati

Buna seara, parintii mei au fost inundati de vecina de sus si ei au fost in vizita la mine afara din Romania 18 zile , zile in care are casa de la baie si toate camerele din imprejur pana jos pline de apa,mentionez ca nu are asigurare niciunul din ei pe apartamente si ea nu vrea sa se faca responsabila fiind si ea plecata(la tara zice)Ei au frica de ea si nu zic nimic pentru ca e problematica si dificila , dar eu vreau sa stiu daca se poate face ceva si vazand legea nr.230/2017 art.56 ma intrebam daca se poate aplica aici Multumesc

Alte discuții în legătură

Solicitare despagubire valentin_vali valentin_vali Buna ziua, As dori daca se poate sa ma lamureasca cineva intr-o anumita situatie. Am cumparat un apartament, sub mine se afla un apartament cu o vecina ... (vezi toată discuția)
Este într-adevăr vina mea pentru daunele din apartamentul de dedesubt? să plătesc pagubele pretinse? ValentineVN ValentineVN Am un apartament de doua camere la etajul unu, intr-o cladire veche de trei nivele, in orasul Otopeni, comuna Ilfov. Apartamentul nu a fost in principiu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecini alexandru06 alexandru06 Parinti mei locuiesc la bloc si au probleme cu vecini de deasupra , ii inunda foarte des . Acum de aproape doua saptamani au o problema la baie , au tevile ... (vezi toată discuția)