avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot fi dat afara?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot fi dat afara?

Buna seara! Credeti ca ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare?
Timp de 6 ani am locuit cu concubina mea in locuinta bunicilor ei care sunt decedati de 15 ani in monentul in care am decis sa ne mutam in casa aceasta era intr-o stare avansata de degradare. Verisorii concubinei impreuna cu matusa acesteea ne-au zis verbal si au sustinut cu martori ca ei nu mai au nicio pretentie asupra imobilului degradat si ca putem sa incepem renovarea si sa locuim aici fara sa ne deranjeze nimeni. Timp de 6 ani pana in prezent am investit in renovare circa 150000 lei bani proveniti din munca in timp noi avem si un copil de 7 ani impreuna acum ca estevaproape gata casa cu toate utilitatile si conditiile de locuit: Verisoara impreuna cu matusa concubinei mele a influentat-o pe concubina mea sa se desparta de mine si sa ma evacueze din imobil. Va intreb daca au acest drept si cevar trebui sa fac in aceasta situatie? Va mutumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgel pletea , utilizator 17:04, 24 Mai 2018
Daca au acte de proprietate pt imobil pot sa va evacueze.Va trebui sa angajati un av pt a vedea ce variante aveti,teoretic se pot recupera banii investiti.
Nu au acte pentru ca urma sa fac eu taxele de succesiune si sa devin proprierar impreuna cu concubina mea ei sunt doar urmasi dar nu au nici acte de mostenitori si eu sunt prins in registrul agricol al primariei ca si capul familiei si sunt singurul care am domiciliul la aceea adresa
Si eu nu vreau banii inapoi eu vreau sa raman acolo impreuna cu familia mea adica eu fica mea si concubina mea nu ma incalzesc cu nimic banii. Am investit multe sentimente multa munca nopti nedormite muncind si sacrificii facute dea lungul anilor practic mi-am mancat tineretea in acea locuinta am doar 27 de ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez banii pe care i-am cheltuit cu renovarea unei case? mihaicraiova mihaicraiova Buna seara.Am si eu o problema delicata, pot spune. Eu impreuna cu sotia mea ne-am mutat in 2008 in casa bunicii mele, casa care era intr-o stare avansata de ... (vezi toată discuția)
Este vorba despre violare de domiciliu? mariapanaite mariapanaite In cazul in care o persoana a locuit cu concubinul sau in casa parinteasca a acestuia din urma timp de multi ani, perioada in care a contribuit la efectuarea a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la casa bunicilor adelanegreanu adelanegreanu Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Este vorba despre un teren pe care sunt construite doua case, proprietatea bunicului meu. Sotia lui, bunica ... (vezi toată discuția)