Buna seara,
Acum 5 zile am fost la un magazin RDS&RCS unde am facut un abonament pentru telefonie mobila.
Pe langa acel abonament mi s-a oferit posibilitatea sa achizitionez un telefon mobil in rate prin ING cu posibilitatea achitarii in rate pe perioada desfasurarii contractului.
Mi s-a mentionat faptul ca va trebui sa achit un avans la acel telefon iar apoi, diferenta in rate si ca telefonul va veni prin curier.
A venit curierul, doar cu o copie din contract, fara factura pentru telefonul achizitionat.
Am sunat la stimabilii RDS&RCS sa cer lamuriri, si mi s-a comunicat ca ei nu au voie sa imi dea factura telefonului deoarece acesta este acizitionat in rate, lucru care este adevarat, doar ca stiu ca ING achita contravaloarea telefonului in momentul semnarii contractului.
Va rog sa ma ajutati, sa imi comunicati daca este legal cum au procedat, si daca nu ce lege pot invoca sau cum pot proceda.
Știu că nu are suport legal 100% ce scriu, dar întrebați și ING. Nu ar fi prima oară când se fac proceduri între firme pe spinarea clienților. Dacă dvs sunteți trecut pe factură drept beneficiar, un exemplar original trebuie să fie la dvs
Digi mobil
attilar1
Buna ziua
Am incheiat un contract cu RCS-RDS pentru un nr. de mobil, pe 12 luni fara a cumpara aparat cu abonamentul respectiv.
Dupa o luna am portat nr in ... (vezi toată discuția)